Nemovitosti

Prodej celoročně obyvatelné chatky u rybníka se zahrádkou, elektrickou a vodovodní přípojkou Kralupy

1.290.000 ,-
Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Ivo Loskot
Ivo Loskot
telefon: +420608964672
info@eufinance.cz

Prodej celoročně obyvatelné chatky u rybníka se zahrádkou, elektrickou a vodovodní přípojkou Kralupy

Cena:
1.290.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje podkrovní chatky v Kralupech nad Vltavou, v zahrádkářské kolonii Zeměchy, která má vlastní elektrickou přípojku (230 a 400V) a je napojena na vodovodní řád s pitnou vodou. Chatka i pozemek jsou v OV a nachází se 200 m od rybníka, který je součástí svazového rybářského revíru. Chatařská kolonie je oplocená, uzavřená a má dále vlastní neomezený zdroj užitkové vody na zalévání (duben – říjen).

Předmětem prodeje je tedy chatka stojící na pozemku par. č. st. 273 (25m) a pozemek par. č. 179/32 (475m). Orané pole par. č. 174/179 s výměrou 442m (stavební pozemek pro další chatku) sousedící s prodávaným pozemkem není součástí prodeje, ale v budoucnu bude na prodej a přednostně nabídnuto na odkup vlastníkovi prodávané chatky – viz. geometrický plán ve fotogalerii.

Chatka s podlahovou plochou 35 m2 disponuje v přízemí velkým pokojem s malým kuchyňským koutem, kamny na tuhá paliva a verandou s venkovním posezením a grilovacím koutem. Snížené podkroví slouží pro přespání. Na chatku je vzadu napojena malá kůlna s úložným prostorem pro zahradní nářadí. Na pozemku o celkové výměře 500 m2 se dále nachází hezká útulna zahrada se záhony, vzrostlými ovocnými stromy, fóliovník a venkovní suché WC.

Chatka je napojena na elektřinu (230 a 380 V), je do ní přivedena pitná voda z obecního řádu a také užitková voda ze společného potoka z rybníka. V chatce může zůstat veškerý nábytek, který je součástí kupní ceny, popř. může být vyklizen, avšak ihned k nastěhování.

Chatka je vytápěna buď kamny na dřevo, popř. přes elektrické přímotopy, infrazářiče apod. Přímo k chatce se dá přijet po společné příjezdové cestě a parkování je tak možné přímo před chatkou nebo na vlastním pozemku. V docházkové vzdálenosti 6 min od chatky je k dispozici velká samoobsluha se smíšeným zbožím, hostinec, vlaková i autobusová zastávka ve směrech Kralupy, Kladno, Velvary. Okolí chatařům nabízí krásnou přírodu s cyklostezkami, a především rybníky pro příjemný rybolov. Právní servis vč. vyřízení hypotéky zdarma.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
94
Operace:
Prodej
Adresa:
Kralupy nad Vltavou
Nemovitost byla již prodána
K nastěhování od:
31.5.2023
Plocha pozemku:
500 m2
Plocha zastavěná:
25 m2
Plocha podlahová:
33 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Dřevěné trámové
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Zpevněná
Výbava - popis:
včetně vybavení viz foto
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 13' 52.911"N, 14° 15' 57.185"E