Nemovitosti

Pronájem prodejny/kanceláře výměře 85 m2 v centru obce Kralupy n.Vlt.

17.000 ,- za měsíc
+ poplatky 2500,-
Celkem 9 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Ivo Loskot
Ivo Loskot
telefon: +420608964672
info@eufinance.cz

Pronájem prodejny/kanceláře výměře 85 m2 v centru obce Kralupy n.Vlt.

Cena:
17.000 ,- za měsíc+ poplatky 2500,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu nebytového prostorů o celkové výměře 85 m2 v Kralupech nad Vltavou, které se nachází na adrese S.K. Neumanna naproti hlavní poště. Prostory byly dosud využívané jako prodejna čtyřkolek a motocyklů, nicméně lze využít jako prodejna pro cokoliv jiného a také i pro jiné účely jako kanceláře, sklady nebo obchod s různým zbožím.

Dispoziční řešení prostorů je možné shlédnout v přiloženém půdoryse či ve virtuální prohlídce. Zadní část objektu, tj. sklad s venkovními prostory je již pronajatý jinému zájemci a předmětem nabídky je pouze prodejna/kancelář. Vstupní vrata jsou společná pro oba nájemce, nicméně sem může zajet dodávka pro vykládku zboží.

Prostory jsou kompletně celé vytápěné úsporným tepelným čerpadlem (split klimatizace vzduch-vzduch), která v létě rovně klimatizuje místnosti.

V objektu je k dispozici elektřina 230 a 400 V, obecní vodovod a kanalizace, zabezpečovací systém s GSM na dálkové ovládání, nové revize, internet si nájemce zajistí sám dle svého výběru poskytovatele. Prostory jsou nově zateplené.

Parkování je možné zdarma přímo naproti prodejně nebo v okolních ulicích nebo na placeném parkovišti u hlavní pošty 200 m. Závoz zboží pro skladování je možné vjezdovou bránu do objektu. V nejbližším okolí do 5 min chůze od budovy se nachází veškerá občanská vybavenost (banky, supermarket Penny, restaurace, městský úřad, poliklinika aj. obchody a služby). 8 min. chůze je vzdálené hlavní autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží. Prostory jsou ihned k nastěhování.

Cena nájmu: 17 000,– měs. + zálohy na služby (voda, elektřina) 2 500,– Kč + vratná kauce ve výši jednoho nájmu + provize RK ve výši jednoho nájmu. 

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
118
Operace:
Pronájem
Adresa:
Kralupy nad Vltavou
S. K. Neumanna
K nastěhování od:
4.4.2024
Plocha podlahová:
85 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Panelová
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 14' 17.984"N, 14° 18' 25.083"E