Nemovitosti

Pronájem kancelářských prostor v 1. patře o výměře 170 m 2, Praha 8, ul. V Holešovičkách

59.400 ,- za měsíc
Celkem 27 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Ivo Loskot
Ivo Loskot
telefon: +420608964672
info@eufinance.cz

Pronájem kancelářských prostor v 1. patře o výměře 170 m 2, Praha 8, ul. V Holešovičkách

Cena:
59.400 ,- za měsíc
Popis nemovitosti:

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu kancelářských prostor na adrese Praha 8, ul. V Holešovičkách. Prostory se nachází ve 2. NP (1. patro) s výtahem na velmi lukrativní, frekventované a současně nezátopové adrese a jsou vhodné pro středně velkou firmu, která zde bude mít velmi pěkné a soukromé zázemí, které se jí nedostává ve velké kancelářské budově. Ke kancelářím náleží prostorná krytá terasa s výhledem do zahrady. Komerční budova je ve výborném technickém a udržovaném stavu. Ve zvýšeném přízemí (1.NP) jsou kanceláře obsazené a v 1. patře (2.NP) k pronájmu. Díky kvalitnímu zateplení a úspornému centrálnímu vytápění má dům nízké měsíční náklady. Kanceláře jsou zabezpečeny alarmem přes GSM bránu na dálkové ovládání a je rovněž napojen na pult centrální ochrany.

Na soukromém pozemku za domem jsou k dispozici 2 parkovací stání (každé 1500,– měs.) nebo lze zdarma parkovat před domem na hlavní ulici, popř. bezplatně v okolí domu (nejsou zde placené zóny).

Prostory jsou nyní rozděleny na celkem 5 samostatných kanceláři s vlastním vstupem a vstupní recepcí s chodbou. Součástí je dále samostatná kuchyň s vestavěnou myčkou a lednicí, mikrovlnná trouba, technická místnost s vlastní serverovnou a koupelna se samostatným sprchovým koutem, pánské a dámské toalety. Na podlahách jsou položené nové zátěžové koberce. V oknech a balkonových dveřích jsou nové vertikální posuvné žaluzie. Dále součástí kanceláři jsou klimatizační jednotky a kancelářský nábytek, který je součástí nájmu. Vstupní dveře do kanceláří i do budovy jsou vybaveny samozamykacím zámkem s jednotným zámkovým systémem.


V okolí domu v docházkové vzdálenosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Zastávka Metro Holešovice je vzdálená 9 min pěšky a nejbližší autobusová zastávka MHD Rokoska 200 m.

Měsíční nájem činí 59 400,– + zálohy na poplatky a energie

+ vratná kauce 60 000,– + provize RK ve výši jednoho čistého nájmu. Komerční objekt je ihned k nastěhování. 

Typ nemovitosti:
Komerce
Číslo nemovitosti:
104
Operace:
Pronájem
Adresa:
Praha
Praha 8
V Holešovičkách 1451/20
K nastěhování od:
3.11.2023
Sklepní podlaží:
2. sklepních podlaží
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Rušná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 07' 2.902"N, 14° 27' 21.643"E